KAPSALON HAIRJOY

Extensions

Wil jij meer, mooier, voller of langer haar? Dan zijn extensions misschien iets voor jou?
Ik werk met Balmain en Indian Gold
Wat zijn extensions?
Hair- extensions zijn strengen kort of lang haar die u in uw haar kunt laten zetten om meer volume, kleur, structuur en/of lengte toe te voegen. Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100 % echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring. U kunt kiezen uit lengtes van 30 tot 60cm.
Welke soorten extensions zijn er?
Naast het verschil in fill-in extenions, tape extensions en double hair zijn er nu ook micro-ring extensions te verkrijgen. Daarnaast kun je kiezen uit 4 verschillende structuren: straight, natural straight, wavy en curly.
Ook kunt u kiezen uit 48 natuur en 16 trendy kleuren. Mocht uw kleur er toch niet tussen zitten, dan is er nog de mogelijkheid om de extensions te kleuren zodat de kleur precies aansluit bij uw eigen haar.

Wat zijn fill in extensions?

Fill in extensions zijn losse plukjes haar die met een speciale tang aan uw eigen haar worden bevestigd d.m.v. een bond. (waxje) Dit waxje wordt met een tang verwarmd en zo aan uw eigen haar vastgemaakt. Ze kunnen maximaal 3 tot 4 maanden blijven zitten. Dan moeten de extensions worden verwijderd met een speciale vloeistof en tang. Ze beschadigen uw eigen haar niet! .
Extensions van Balmain en Indian Gold kunnen worden hergebruikt.

Wat zijn "Double hair" Matjes?
Een matje is een 9 cm brede strip van 40 cm lang haar en wordt aan het eigen haar bevestigd met 5 bonds. Een matje bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 2 lagen haar. Double hair word gezet per set van 5 matten. Deze kun je 6-8 weken dragen en kun je dan weer omhoog laten zetten. Mits je het haar goed verzorgd blijft dit haar minimaal 6 maanden mooi. Double hair is een produkt van Balmain.
Wat zijn "tape" extensions?


Dit is een uniek systeem waarmee je in een handomdraai lang haar hebt. Een tape extension is een matje van 5-7cm breed met een lengte van 25 tot 40 cm en kan direct in je haar worden geplakt. Je kunt ze nemen voor meer volume, een gekleurde pluk, lange lok of lang haar. In verschillende kleuren te verkrijgen en zelfs voor haar met een lichte slag. Keus uit Balmain of Indian Gold. Deze matjes kun je 6- 8 weken dragen en zijn ook meerdere keren herbruikbaar.

Wat zijn mico-ring extensions?
Micro rings zijn vergelijkbaar met de fill-in extensions. Het zijn losse plukjes haar die worden ingezet, maar er wordt geen gebruik gemaakt van warmte, lijm of keratine. Een mirco-ringetje wordt platgeknepen en verbindt zo uw eigen haar met de extension. Inzetten en uithalen gaat zo gemakkelijker, sneller en is ook nog voordeliger. Te verkrijgen in straight, slight wavy en body wavy.

Hoe worden extensions verwijderd?
fill-in / tape Extensions worden met een speciale remover uit het haar gehaald. Het uithalen is een secuur werkje en u kunt dit het beste door uw extensions specialist laten uitvoeren, zodat uw haar in goede conditie blijft.Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je een goed advies??
Neem dan vrijblijvend contact met me op