KAPSALON HAIRJOY

Extensions

Wil jij meer, mooier, voller of langer haar? Dan zijn extensions misschien iets voor jou?
Hairjoy werkt vooral met Balmain en Indian GoldWat zijn extensions?
Hair- extensions zijn strengen kort of lang haar die u in uw haar kunt laten zetten om meer volume, kleur, structuur en/of lengte toe te voegen. Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100 % echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring. U kunt kiezen uit lengtes van 30 tot 60cm.


Welke soorten extensions zijn er?
Naast het verschil in losse (fill-in) extenions, tape extensions, wefts en weave zijn er nu ook clip-in extensions te verkrijgen. Daarnaast kun je kiezen uit 4 verschillende structuren: straight, natural straight, wavy en curly.
Ook kunt u kiezen uit 48 natuur en 16 trendy kleuren. Mocht uw kleur er toch niet tussen zitten, dan is er nog de mogelijkheid om de extensions te kleuren zodat de kleur precies aansluit bij uw eigen haar. Het assortiment aan kleuren wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste kleuren.

Wat zijn fill in extensions?
Fill in extensions zijn losse plukjes haar die met een speciale tang aan uw eigen haar worden bevestigd d.m.v. een bond. (waxje) Dit waxje wordt met een tang verwarmd en zo aan uw eigen haar vastgemaakt. Ze kunnen maximaal 3 tot 4 maanden blijven zitten. Dan moeten de extensions worden verwijderd met een speciale vloeistof en tang. Ze beschadigen uw eigen haar niet! .
Extensions van Balmain en Indian Gold kunnen worden hergebruikt.

Wat zijn "tape" extensions?
Dit is een uniek systeem waarmee je in een handomdraai lang haar hebt. Een tape extension is een matje van 5-7cm breed met een lengte van 25 tot 40 cm en kan direct in je haar worden geplakt. Je kunt ze nemen voor meer volume, een gekleurde pluk, lange lok of lang haar. In verschillende kleuren te verkrijgen en zelfs voor haar met een lichte slag. Keus uit Balmain of Indian Gold. Deze matjes kun je 6- 8 weken dragen en zijn ook meerdere keren herbruikbaar.

Wat is een weft?

De wonderweft heeft een flexibele rand en heeft een breedt van 8 cm met gaatjes, waar de haren eenvoudig doorheen worden gehaald met een haaknaald. De plukjes haar worden vervolgens vastgezet met ringen of bonds. De wonderweft is makkelijk uit te halen en kan na iedere 6-8 weken omhoog geplaatst worden. Het haar is verkrijgbaar is straight, of 2 soorten wavy. Ook kunt u kiezen voor een mooie balayage kleur extension. De weft is 50 cm lang.

De hairweave is een andere soort weft. Dit is een complete baan die aan het haar wordt vastgenaaid d.m.v. ringetjes. Een baan valt mooi natuurlijk. De weft blijft 2 a 3 maanden zitten, soms zelfs tot 4 maanden. Ook hier weer keuze uit verschillende lengtes en structuren. Voor een opvulling neemt u 1 baan, verlenging dun haar 2 banen en verlenging normaal tot dik haar 3 banen.

Zijn de extensions geschikt voor hergebruik?

Ja, alle extensions van human hair kunnen worden hergebruikt d.m.v. het vervangen van de tape of bonds. Hoe vaak ze kunnen worden hergebruikt ligt aan de verzorging en het omgaan van de extensions. Met het gebruiik van de juiste produkten kan het haar soms wel een jaar meegaan.


Hoe worden extensions verwijderd?
fill-in / tape Extensions worden met een speciale remover uit het haar gehaald. Het uithalen is een secuur werkje en u kunt dit het beste door uw extensions specialist laten uitvoeren, zodat uw haar in goede conditie blijft.


Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je een goed advies??
Neem dan vrijblijvend contact met me op