KAPSALON HAIRJOY

Welkom bij Hairjoy


Als je haar maar goed zit!


Deze term heeft u vast eerder gehoord....maar het is ook echt waar toch?

Bij Hairjoy word u geholpen in een rustige maar gezellige sfeer. Met ruim 19 jaar ervaring in het kappersvak sta ik voor u klaar om uw haar te verzorgen. Naast het thuiskappen en mijn ervaring in diverse kapsalons in Eindhoven, Nuenen en Geldrop ben ik begin 2009 gestart met een kapsalon aan huis in Best. Al snel kwam de eerste klanten en groeide het klantenbestand uit naar een succesvolle kapsalon.

Eind 2020 viel het besluit om te verhuizen naar een nieuwe locatie met groei-mogelijkheden. Dit plekje heb ik na een lange zoektocht eindelijk gevonden in Helmond. In november 2020 hebben we de Chrysantstraat 18 volledig opnieuw ingericht en ons uiterste best gedaan om hier een mooie en gezellige kapsalon van te maken. Jong en oud is allen welkom en de koffie staat voor u klaar!

Ik ben gediplomeerd, lid van de ANKO Nederlandse kappers organisatie en volg regelmatig trainingen en workshops, bezoek beurzen en haarshows om uw haar optimaal te kunnen behandelen.

In de kapsalon werk ik met professionele haarprodukten van Goldwell, Kis en Schwarzkopf.

Ook kunt u bij mij terecht voor een behandeling met extensions van het merk Balmain, Indian Gold of SoCap, een bruids/feest kapsel of zelfs voor een mooie make-up.

Mocht u vragen hebben over uw haar, mogelijkheden, produktgebruik of andere haar-issues? Dan kunt u bij mij terecht en geef ik u graag een passend en vrijblijvend advies. Omdat ik graag voldoende tijd neem om uw haar optimaal te kunnen behandelen werk ik alleen op afspraak.

Bel 0624155692.

De koffie staat klaar!

Graag tot ziens in de kapsalon,

Marieke