KAPSALON HAIRJOY

Keratine Treatment

Is uw haar vaak slap en futloos, droog, breekbaar of pluizig? Lees dan snel verder!


Keratine is een lichaamseigen bouwstof, een proteïne, dat voorkomt in bijvoorbeeld ons haar, huid en onze nagels. Ons natuurlijke haar bestaat uit een haarwortel en de haarschacht. Deze haarschacht, het zichtbare deel van het haar, bestaat voor ongeveer 89% uit keratine. Een tekort aan proteine in het haar kan ervoor zorgen dat het haar futloos, droog, breekbaar en pluizig wordt. Met een herstel behandeling kunt u deze tekorten weer aanvullen zodat uw haar weer sterker zal worden. In de salon kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten behandelingen d.m.v. keratine --------> KIS HAIR EN OLAPLEX


Wat is de KIS KERATIN INFUSION TREATMENT ?

KIS Rescue Treatment is een herstellende haarkuur bestaande uit 5 stappen. Deze kuur herstelt de vocht- en proteïnebalans – en dus de kwaliteit – van het meest droge of beschadigde haar in circa 15 minuten aan de wasbak.

U creëert zo een gezonde basis waardoor haarkleuringen en permanenten langer mooi blijven. Door de kuur worden haarproteïnen aan het haar toegevoegd die gelijk zijn aan menselijk haar. Deze proteïnen hebben een moleculairgewicht van 150, waardoor ze diep in de haar kunnen binnendringen en zich daar langdurig kunnen vasthechten. In de salon wordt b.h.v. een rektest bepaald of uw haar een proteine of een keratine tekort heeft met een daarop aansluitende passende behandeling voor uw haar.

stap 1) het haar wordt gewassen met de keraclean volume shampoo. Deze dringt diep in het haar door en verwijdert alle opgebouwde produktresten en andere stoffen, zoals bv chloor of zout.

- hierna volgt een rektest:

DE REKTEST

Met de rektest beoordeel ik uw haar op de balans tussen proteïne en vocht. Gezond haar rekt circa 25% uit. Bij een te hoge hoeveelheid vocht – dus een tekort aan proteïne –, is dit meer dan 25%. Is de verhouding andersom – dus te veel proteïne en te weinig vocht – dan rekt het haar minder dan 25% uit. Door middel van de rektest herkent men de behoefte van het haar. En middels de Keratin Infusion Treatment kunnen we een stappenplan maken om het juiste evenwicht te herstellen.

stap 2) De Keraboost infusion spray word op het haar aangebracht. Dit een boost spray voor je haar bestaande uit keratine aminozuren die het haar van binnenuit weer opbouwen

stap 3) afhankelijk van de uitkomt van de rekstest krijgt uw haar een vochtinbrengende of keratine treatment. Deze kuur bevat de hoogste concentratie haarkeratine proteïnes die gelijk zijn aan menselijk haar en een selecte combinatie van kruidenextracten. Deze ingredienten werken opbouwend en herstellend. Kis Treatment is een krachtige builder voor het haar.

stap 4) Na het uitspoelen van de treatment kan de Kis Kerabalance Acidifier worden aangebracht in het haar. Dit is een conditionerende kiuur die de PH-waarde van het haar herstelt. Deze Kis Kerabalance houdt kleur en permanent langer vast en geeft het haar zijn natuurlijk conditie terug. De op zuur gebasseerde haarkuur sluit de cuticula om voorafgaande behandelingen te verzegelen. Kis KeraBalance Acidifier herstelt de pH-waarde, voorkomt haarbreuk en houdt kleur en permanent langer mooi.

stap 5) na het uitspoelen kunt u plaatsnemen voor de speigel voor de laatste stap, de Kis KeraShield Leave-In Conditioner. Dit is een vochtbindende, zeer geconcentreerde leave-in conditioner voor gepermanent, gekleurd en droog haar. Deze conditioner werkt antistatisch en antiklit, sluit de cuticula, beschermt tegen hitte van de föhn, zon en andere invloeden van buitenaf. Kis KeraShield voorkomt kroezen en frizz in het haar. De formule is rijk aan proteïne en heeft een pH-waarde van 5.0 - 5.5. Kis Kerashield is een leave-in conditioner en hoeft niet uitgespoeld te worden.

Om uw haar in optimale conditie te houden adviseer ik om gebruik te maken van de verzorgende produkten uit de salon en deze rescue treatment zo vaak als nodig te herhalen bij ieder bezoek. Zeer beschadigd haar zal meerdere behandelingen nodig hebben om weer sterk te worden!

Voor thuisgebruik kunt u gebruiken:

- Kis keramax of keramoist shampoo

- Kis treatment of leave in conditioner (stap 3 of stap 5)Wat is OLAPLEX ?

Olaplex is een hulpmiddel waarmee je je beschadigde haar blijvend herstelt.

Olaplex is er voor voor beschadigd, droog, dof en futloos haar. Het 7-stappen systeem bestaat uit producten die in de salon worden gebruikt en 5 producten die geschikt zijn voor thuisgebruik. Olaplex is een chemische verbinding die de gebroken zwavelbruggen in het haar herstelt. Deze verbindingen kunnen breken door chemische behandelingen in het haar, zoals verven, permanent of blonderen, maar ook door gebruik van stylingtools als föhns, stijltangen en krultangen. Of door in de zon te zitten en in aanraking te komen met zout- en chloorwater. Olaplex herstelt die verbindingen en maakt je haar sterker dan ooit tevoren. Grote Hollywood sterren zoals Jennifer Lopez, de Kardashians en Cameron Diaz zijn fan van Olaplex. Dankzij dit hulpmiddel kunnen zij hun haar blijven verven en stylen zonder dat het haar beschadigd raakt. Daarnaast is het geschikt voor alle haartypes en is vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Het merk Olaplex is 100% vegan en dierproefvrij.


stap 1) No.1 Bond Multiplierr kan toegevoegd worden aan de blondeermassa of de haarverf. de 'bond'. Het wordt gebruikt om gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Hierdoor worden de haren niet alleen sterker, ze behouden ook langer hun kleur.

stap 2) Olaplex No.2 Bond Perfector. De Bond Perfector wordt aangebracht na het uitspoelen van stap 1 aan de wasbak. Bevat hetzelfde actieve ingrediënt als stap 1, alleen deze stap spoort de verbroken verbrekingen op in het haar en herstelt deze zonder dat het kleur, blondeer of permanentproduct tegenwerkt

THUISGEBRUIK of RESCUE TREATMENT in de salon

stap 3) hair perfector : Olaplex Hair Perfector No 3 100ml is een professionele en effectieve thuisbehandeling voor beschadigd haar. De Hair Perfector voedt de lokken intens en versterkt deze, waardoor de conditie van het haar sterk verbetert. Door stylen, föhnen en verven raakt het haar beschadigd en worden de haarverbindingen gebroken. Olaplex is een hulpmiddel waarmee je beschadigde haar blijvend herstelt. Olaplex No.3 Hair Perfector zorgt voor de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen salonbehandelingen door behouden blijft. Aanbrengen op vochtig haar, 10 minuten inwerken en dan goed uitspoelen.

stap 4) bond maintenance shampoo: Olaplex Bond Maintenance Shampoo No 4 250ml is een reinigende en hydraterende Bond Maintenance Shampoo. Deze shampoo is geschikt voor chemisch behandeld en beschadigd haar. Olaplex No.4 Shampoo verbetert zichtbaar de interne haarstructuur en geeft het haar extra glans. Door stylen, föhnen en verven raakt het haar beschadigd en worden de haarverbindingen gebroken. Olaplex is een hulpmiddel waarmee je beschadigde haar blijvend herstelt. Olaplex Bond Maintenance Shampoo repareert, versterkt en hydrateert alle haartypes en is geformuleerd met het gepatenteerde Olaplex Bond Building Chemistry.

stap 5) bond maintenance conditioner: Olaplex Bond Maintenance Conditioner No 5 250ml is een hydraterende en ontklittende conditioner voor chemisch behandeld en beschadigd haar. Olaplex conditioner herstelt en hydrateert en haar, gaat pluizen tegen en verzwaart het haar niet. De No.5 Conditioner maakt het haar gemakkelijk doorkambaar en verbetert de interne structuur. Gespleten punten zijn verleden tijd en het haar wordt glanzend en gezond. Olaplex Bond Maintenance Conditioner repareert, versterkt en hydrateert alle haartypes en is geformuleerd met het gepatenteerde Olaplex Bond Building Chemistry.

stap 6) bond smoother: Olaplex Bond Maintenance Smoother No 6 100ml is een herstellende, leave-in stylingcrème voor alle haartypes. De milde formule maakt Olaplex Smoother ook geschikt voor gekleurd en chemisch behandeld haar. Olaplex Bond Maintenance Smoother No.6 is een geconcentreerde stylingcrème met een verzachtende werking. Doordat de cream extreem geconcentreerd is, verzwaart deze het haar niet. De crème versterkt en hydrateert het haar en maakt het glad en soepel. Pluizend haar is verleden tijd, ongewenste plukjes blijven tot wel 72 uur op hun plek. Daarnaast zorgt Olaplex Bond Maintenance Smoother ervoor dat de droogtijd na het wassen wordt versneld.

stap 7) bonding oil:  Olaplex Bonding Oil No 7 30ml is de laatste stap uit het Olaplex systeem. De haarolie herstelt beschadigd haar, gaat gespleten haarpunten tegen en verminderd pluizen en kroezen. Olaplex Bonding Oil No.7 herstelt en versterkt beschadigd en chemisch behandeld haar zonder te verzwaren of restjes achter te laten. Olaplex Bonding Oil is niet alleen geschikt voor beschadigd haar, maar voor alle haartypes. De super multifunctionele olie maakt stijl haar anti-statisch, definineert krullen, behoudt de kleur in gekleurd haar en voedt haar dat droog is. Olaplex Bonding Oil No.7 is een leave-in olie die het haar glanzend, zacht en levendig maakt. Daarnaast beschermt de olie ook tegen UV-straling en hitte tot 230 graden.

Voor meer informatie stuur me gerust een berichtje of informeer tijdens je bezoek naar de mogelijkheden. Kijk op de prijslijst voor de prijzen van bovenstaande behandelingen.